tirsdag 4. oktober 2011

Hvordan komme seg til startposisjonen

Når dere har kommet godt i gang med å sette opp ønskeliste over hvilke øyer dere ønsker å besøke kan det være en idè å begynne å tenke på hvor man skal starte øyhoppingen fra og hvordan man skal komme seg dit.




Vi har alltid tatt rutefly mellom Norge og Athen og lagt opp løpet videre derfra. Fra Bergen kan du reise med en rekke flyselskaper, SAS, Lufthansa, KLM, Norwegian og en hel del andre flyselskaper med ulike løsninger for reiserute med mellomlandinger ulike steder i Europa. Her er det bare til å følge med på de ulike selskapene og deres kampanjer. Bestiller man på denne tiden for neste sommer kan du gjøre skikkelige "kupp" på flybilletter, men det kommer erfaringsmessig også endel kampanjer utover vinteren og våren fra flere av selskapene. Noen har heller ikke lagt ut billettene for sommersesongen ennå, så det gjelder bare å følge med. Det går også an å finne gode priser på gode søkesider som f.eks. Restplass.no




Der er også gode reiseløsninger for øyhoppere via Apollo. Her kan du bestille enten bare flyreise, flyreise med første og/eller siste overnatting inkludert, og type charter-øyhopping med en uke på en øy og en uke på en annen øy med alt ferdig klappet og klart. Her er altså massevis av muligheter for å legge opp så mye eller lite av reisen som du ønsker selv. Med Apollo reiser man som regel direkte til en av øyene, f.eks. Santorini, og kan starte loffingen derfra. 

Så da er det bare til å starte å planlegge hvilken startposisjon ferien skal begynne fra og fortsette på ønskelisten over spennende øyer dere ønsker å besøke :)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...